5 Eylül 2015 Cumartesi

Reply 1988 Hakkında Kaygı Dolu Bir Yazı

Reply 1988'i çekileceğini ilk duyduğumda bendeki sevinci görmeliydiniz. Uça coşa kızlara haber verdim, kardeşime telefon açtım falan filan... Bu sevinç bir süre devam etti ta ki 'başrolü Girl's Day Hyeri oynayacak' haberleri çıkana kadar. Başladı bende bir sinir hali. Ama yapımcılar yalanlıyorlar, "henüz seçme aşamasındayız" diyorlar. Ben de kendi kendimi teskin etmeye çalışıyorum, "beste bak kesin değil daha, üzülme, onu mu seçecekler" diye avutuyorum kendimi. Ve bir haberle yıkıldı tüm umutlarım: "Hyeri, Reply 1988 başrolü olarak seçildi". 
Bu meseleye niye bu kadar takık olduğuma gelelim. Reply 1994 benim en sevdiğim dizidir. Reply 1997 de top5 listemde yer alır. Dolayısıyla Reply 1988 hakkında çok umutlu olduğum, heyecanla aylardır beklediğim bir dizi. Hyeri'yi bu diziye uygun bulmuyorum çünkü gerçekten estetikli gibi duruyor yani estetikli mi bilmiyorum, anlamam bu işlerden ama gerçekten öyle duruyor. 1988'de ne estetiği Allah aşkına. 



Baksanıza tipine. Çirkin, güzel demiyorum. Ama 80'lere uygun değil görünümü. Gerçi makyajın da etkisi vardır ama ne bileyim 80 aurası yok kızda. 
Hyde, Jekyll and Me'de de oynamış. Ama orada beğenen görmedim oyunculuğunu. Umarım iyi oynar, umarım utandırır beni. Ekime kadar önyargılarımdan arınmaya çalışacağım.


Beklentimi bir nebze yükseltense Park Bo Gum. O da kadroda ve geçenki Remember You yazısında da bahsettiğim gibi, kendisi bugünlerde parlayan bir oyuncu. Umarım '88 başarısını en tepelere taşır.

'94 kadrosundan kalma Sung Dong Il ve Lee Il Hwa dışında bir de Samcheonpo var yani Kim Sung Kyun. Pozitif bir katkısının olacağını umuyorum.


Bir olumsuz düşüncem de serinin üçüncü durağında artık suyun çıkacağı. Senaristlere kalmış artık, diğer iki harikayı yazan insanlar umarım bunda fail vermezler.

Tüm olumsuz düşüncelerime rağmen yine de heyecanla bekleyeceğim Reply 1988'i. Umarım izlediğim gün kuruntularımla dalga geçerim.
                             
Bu kötümser yazıdan dolayı affınıza sığınır, yine de zevkle okumanızı temenni ederim             

6 yorum:

  1. Kesinlikle nasıl hissettiğini anlayabiliyorum. ^^ 97 ve 94 harikaydı gerek kadro gerekse konu bakımından. 88 için konu hakkında endişelenmiyorum ama kadro üstelik başrol beni biraz düşündürtüyor bu konuda. Umarım Hyeri ikimizi de utandırır. :)
    Bu kadar başarılı bir dizinin yukarı çıkarken birden topallayıp düşmesini istemeyiz~~

    YanıtlaSil
  2. aynen öyle, çünkü serinin birinin başarısız olması diğerlerinin adını bile lekeler bir yerde. Umarım utanırız :D

    YanıtlaSil
  3. İlk 2 bölümünü altyazisiz izledim ve açıkçası bende hyeri'yi duyunca üzüldüm yakıştıramıyorum çünkü hatta diziye de on yargıyla başladım ama benim yüzümü kızartti... özellikle bir kısımda isyanı vardı ki gerçekten çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay cidden mi? Çok sevindim. İzlemedim henüz ben ama diziden resimler falan görüyorum, görünüşü de güzel ya 80 olayına uymuş cidden ben de utandım şimdi

      Sil
  4. Bu dizi üzerine bir post yazmanızı beklerim. Hyeri herkesi şaşırttı açıkcası , role de çok yakıştı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazacağım inşallah, dizi bir bitsin :') bekleyin, umarım boşa çıkarmam beklentiyi :')

      Sil